Stilte Lied tijdens het Gooi maar in m’n pet festival, Emmen.

Het jaarlijkse “Gooi maar in mijn pet” festival in Emmen viert dit jaar zijn 23e editie. Het festival vindt plaats op zondag 24 september 2023. Aan het straatmuzikantenfestival kunnen zowel professionele muzikanten als amateurs deelnemen en hun muziek aan een groot publiek ten gehore brengen. Elk instrument is welkom, maar de nadruk ligt op onversterkt spelen en orginaliteit. Naast een leuke ervaring om deel te nemen, zijn er ook prijzen te winnen. Het straatmuzikantenfestival wordt georganiseerd door Gerald Janse.
Hiernaast vind je de kaart met een overzicht van plekken waar je de muzikanten kunt vinden. Sommige plekken zijn reserve plekken. Circa 35 muziekanten doen dit jaar mee.

Zelf sta ik met het Stilte Lied bij nr. 41, op de hoek van het Mondriaanplein (nr. 43). Ik sta niet in de inham omdat ik geen geluid maak is het belangrijk dat mensen me zien. Wees welkom en laat je verrassen door wat ik je in stilte toezing! Zie de agenda voor tijden.

Lang geleden zong ik met mijn stem en bespeelde ik de piano. Een lang vervolgen droom, of toch niet? Nu speel ik met beeld en woorden in mijn fotografie en gedichten totdat ik tegen de gelimiteerdheid van woorden aanliep. Vandaaruit ontstond het Stilte-Gedicht, wat transformeerde in het Stilte-Lied.

Kaart van Emmen Centrum met daarop de locaties waar je de artiesten kunt vinden tijdens het Gooi maar in m'n pet festival te Emmen op 24 September 2023.
Kaart van Emmen Centrum met daarop de locaties waar je de artiesten kunt vinden tijdens het Gooi maar in m'n pet festival te Emmen op 24 September 2023.